Biuras Nr. 259 2018

1_Biuras_Daina_Petarvice

Apie projektą:

Šalis: Didžioji Britanija
Plotas: 100 m2

'Nuts about Sidcup'

INTERJERO VIZIJA – projekto užsakovas norėjo sukurti išskirtinį eklektišką biuro interjerą, jaunam savo vadovų kolektyvui. Biuras yra pagrindinėje miestelio gatvėje ir jo vidus yra matomas per didžiulį fasadą, todėl visi stalai turėjo būti atsukti į pagrindini fasadą. Pirmoji užduotis buvo visiškai panaikinti prieš tai ten buvusį picerijos restoraną. Panaikindami buvusios erdvės likučius  –mūsų malonumui mes atradome gražias plytų sienas, nuvalėme jas ir įtraukėme į dizainą, kad galėtume sustiprinti norima eklektišką atmosferą.

ATGAL Į JUODA – sprendimas buvo purkšti nugarinės sienas, lubų ir susijusių detalės juoda spalva taip sukurdami prabangų, tačiau pramoninį foną.

BOTANIKOS TEMATIKA – personalizavome biurą su minkštomis tekstilėmis, įtraukėme į tendenciją orientuota botanikos temą, kad būtų įvesta spalva, o tropinės pagalvėlės, kaktusų augalai ir žali lapų tapetai dar labiau sustiprintu botanikos tematiką.
Plytų sienas puošia pagal užsakymą pagamintas kelio ženklas ir pagal užsakymą pritaikytas akrilo plokščių žemėlapis, vaizduojantis biuro vietą bendruomenėje. 


ERDVĖS – subtilus erdvės padalijimas buvo pasiektas su pusine stiklo pertvara, kuri atskiria privatų posėdžių kambarį, o pusiau modulinė spinta atitveria spausdinimo zoną ir sukuria papildomą saugyklą dokumentams. Klientu priėmimo zona atskirta kontrastingomis šešiakampėmis vinilo plytelėmis, taip užbrėždamos ribą tarp biuro ir priėmimo zonos. Tiesiai virš priėmimo zonos įvesti lubų skersiniai dar labiau sustiprinantis zonų padalijimą. Vintažinio stiliaus minkšti baldai buvo pritaikyti pagal kuriama eklektišką tematiką.

INTERIOR VISION – the client wanted to create an exclusive eclectic office interior for a young team of managers. The office is located on the main street of the town and its interior is visible through a huge façade, so all desks had to be facing the main facade. 
First task was a complete rip out of the former pizza parlour. To our pleasure, we discovered beautiful brickwork while stripping back the walls and we incorporated these into our design to enhance the eclectic vibe.


BACK TO BLACK – our decision to spray paint the back wall, ceiling and associated fittings black was to create a luxurious yet industrial backdrop – one against which the pendant lights and timber details would really stand out.

BOTANICS THEMATIC – we personalised the office with soft textiles and bespoke features. An on-trend botanical theme was brought in to add colour, with tropical print scatter cushions, cacti plants and palm print wallpaper. The brick walls are adorned by a custom-made road sign and a bespoke acrylic panel map to ground the office in the local community.


SPACES – subtle space divisions were achieved with a half solid, half glass crittall partition installed to create a private meeting room, and a semi-open room divider screens off the printer area and create additional storage. We used design details to mark out a zone especially for visitors, customising the wood-effect vinyl flooring by adding in contrasting hexagonal and mirroring the curve they created with a wood slat feature ceiling directly above. Vintage style reception furniture have been adapted to the eclectic theme that is being created.

Fotografijų autorius: Matt Reynolds.