Biuras Nr. 5 2010

офис_biuras_office_2010_nr5

Tai didelės kvadratūros ofisas Pilies gatvėje. Vyko šių patalpų rekonstrukcija. Gavome užduotį suprojektuoti tam tikrą skaičių darbo vietų, vadovo kabinetą, konferencijų salę, priimamąjį bei poilsio zoną.

Pagal užsakovų pageidavimą konferencijų salė turėjo būti reikalui esant atvira, o kartais uždara. Šiam uždaviniui išspręsti pasirinkome stumdomas stiklines pertvaras, kurios puikiai išsprendė užsakovų norą, ir funkcionaliai suzonavo erdves.

Sprendžiant bendroje patalpoje esančią poilsio zoną norėjosi ją akcentuoti, taigi ryškus minkštasuolis bei sienos apdailai panaudota tokios pačios spalvos kaip ir biuro baldai baldinė plokštė šią zoną išryškino.

Spalvinis sprendimas pasirinktas gan solidus, tačiau įvesta viena ryški spalva kėdėse ir minkštasuolyje bei grindų kiliminėse plytelėse pagyvino biuro visumą ir padarė ją linksmesne.

Stiklinių pertvarų dekoras parinktas pagal kiliminių plytelių raštus bei spalvas, tam, kad visumos spalvinis sprendimas būtų harmoningas.