Interjero koncepcija - minimalistiškai santūri stilistika, netradicinis zonavimas, subtilus apšvietimas ir pro langus matomų vaizdų dominavimas. Pagrindinis šio buto savininko pageidavas turėti šiltą, jaukų ir elegantišką būstą, o vienas iš svarbiausių tikslų buvo išsaugoti didelę ir vientisą erdvę. Siekiant išsaugoti erdvės vientisumą buvo „nukirsti“ statūs sienų kampai, todėl nedidelė koridoriaus zona iš karto įsilieja į didžiausią buto erdvę – svetainę, kurioje yra ir virtuvės bei valgomojo zonos. Kadangi patalpos bendras ilgis siekia beveik 12m, tai buvo pasirinktas netradicinis sienų išdėstymas, o jų pasukimas 45° kampu leidžia natūraliai dienos šviesai patekti net iki galinės būsto sienos. Toks išplanavimas leido efektyviai išnaudoti erdvę ir racionaliai išdėstyti funkcines zonas. Netradicinė miegamojo kambario vieta ir išplanavimas buvo pasirinkti siekiant išsaugoti svetainės erdvę nesumažinant išorinio vitrininio lango, pro kurį atsiveria nuostabūs Sapiegų parko ir trinitorių vienuolyno vaizdai. Nenorint izoliuoti miegamojo kambario buvo suprojektuota stiklinė siena suteikianti kambariui šviesumo ir lengvumo. Tai suteikė galimybę mėgautis gamtos vaizdais net neišlipant iš lovos, nežiūrint į tai, kad ši patalpa neturi išorinio lango. Specialiai šio kambario interjerui buvo suprojektuota ir pagaminta natūralaus uosio lova, su pabrėžiančiu žemu karkasu ir aukštu, bet ergonomišku čiužiniu. Paryškinant ir akcentuojant miegamojo interjerą buvo pakabintas interjero autorės tapytas paveikslas. Pagrindinis šio būsto akcentas – židinys. Tai specialiai šiam būstui suprojektuotas netradicinės formos ir realizacijos židinys. Jis ne tik paryškino ir pabrėžė aplinką, bet ir įsiliejo į visumą subtiliai ją papildydamas. Kampinės formos židinio kapsulė paryškino pačio židinio erdviškumą, nes visa buto koncepcija buvo paremta didele, bet vientisa erdve. Atsižvelgiant į visą buto koncepciją ir sienų išdėstymą, buvo išlaikyta 45° pasukimo kampo tendencija kuriant ir virtuvės baldų išdėstymą, todėl integruota kaitlentė ir erdvinis gartraukis buvo pasukti 45° kampu, kas gaminant valgį leidžia laisviau bendrauti su šalia esančiais žmonėmis. Tai suteikė erdvei netradicinę interpretaciją priverčiančią į tuos pačius daiktus pažvelgti kitaip.