Privatus gyvenamasis Nr. 118 2014

Bendraautorius: Vilius Adomavičius

Vasaros namas 

Prie ežero pamiškėje stovintis pastatas skirtas pirties malonumams ir ramiam piolsiui po to. Poilsio patalpą iš trijų pusių atitveria arba atveria stumdomos stiklo vitrinos, o erdvę fiksuoja medinė siena, kurioje išdėstyti židinys, virtuvėlė, durys į pirties zoną. Interjere panaudoti vidui ir laukui skirti baldai. Apdailos ir baldų spalvos neutralios su žolės žalumo akcentais, betarpiškumui su aplinka sukurti. Dėl stiklinių sienų interjeras dinamiškas ir vis kitoks priklausomai nuo paros ar metų laikų kaitos.

Skaityti straipsnį apie interjerą>>

Summer house

Building standing by the outskirts of the forest is meant for pleasures of sauna and tranquil relaxation after it. Recreation room is shielded on three sides by movable glazings, while space is fixed with a help of wooden wall, which is set to arrange a fireplace, mini-kitchen and a door to sauna-zone. Both indoor and outdoor suitable furniture is used inside interior, while it’s decoration colours are neutral with a symptomatic accents of grass-green, what helps to create fluidity with surroundings. Due to glass walls interior is dynamic and constantly varying depending on a time of day or year.

Fotografijų autorius: Vilius Adomavičius.