Privatus gyvenamasis Nr. 133 2017

1_svetaine_Audrone_Ambraziene_Daiva_Poceviciene.jpg

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 192,16 m2

„Ąžuolo palytėtas“

Pagrindinė užduotis - suvaldyti centrinę, aukštą namo dalį, kurioje turėjo atsirasti virtuvė, valgomasis ir svetainė. Aukštają zoną pabrėžėme išaukštinta židinio ,,kepure'', nestandartiškai aukštomis durimis. Tačiau virtuvės zonoje vizualiai mažinome erdvę ąžuolo medienos plokštėmis ant sienos, kurios buvo virtuvinio baldo aukštyje. Centrinėje erdvės dalyje pakabinome išraiškingą šviestuvą. Už svetainės patenkame į šeimininkų miegamuosius ir vonią, o prieš centrinę dalį išsidėstę svečių erdvės.

English:

The main task was to turn the central part of the house into a kitchen, dining room and living room. We put non-standard high door in the living room, oak wood boards on the wall in the kitchen. In the central part of the space we put an expressive luminaire. Behind the living room is the  main bedroom and in front of the central part - guest spaces.

Fotografijų autorius: Leonas Garbačauskas.