Visuomeninis Nr. 250 2017

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 205.30 m2

The Town 

Restoranas yra verslo centro pastate, tad jo interjeras įtakotas viso pastato ir paties restorano koncepcijų deriniu. Pagrindinės apdailos: sienos ir lubos- buvo derinamos prie viso pastato erdvių. Naudojamos industrinio stiliaus įtakotos juodo metalo lubos bei  betono imitacijos plytelės. Restorano akcentui barui naudojamos medžio apdailos, kurios turi judėjimo kryptį imituojantį sudalinimą. Taip atspindima didelė restorano ir verslo centro lankytojų rotacija. Šis lentučių kryptinis sudalinimas naudojamas ir kituose korpusiniuose restorano balduose bei sienų apdailoje. Visi šie sprendimai apipavidalinami dideliais minkštasuoliais bei žalumos intarpais sukuriančiais atsipalaidavimo ir laisvalaikio atmosferą.

Fotografijų autorius: Tomas Foto.