Biuras Nr. 74 2010

Draudimo bendrovės "Seesam" biuro interjeras.

Centriniam biurui draudimo kompanija pasirinko neįrengtas patalpas naujo verslo centro „Šiaurinė žvaigždė“ pagrindinio korpuso 4-e aukšte, klientų aptarnavimo salei – gyvenamojo korpuso 1-e aukšte.

Dėl didelio lankytojų skaičiaus itin svarbu, kad į klientų aptarnavimo salę būtų lengva patekti iš gatvės. Kadangi patalpos pirmajame aukšte buvo per mažos, siekiant sutalpinti visą infrastruktūrą, būtiną klientų aptarnavimui, priimtas sprendimas prijungti prie jų tiesiai virš klientų aptarnavimo salės esantį butą. Salėje atsirado laiptai į antrajame aukšte įrengtas atviro planavimo biuro patalpas.

Laiptai ir už jų esanti ryški oranžinės spalvos siena tapo interjero ašimi, gana nedidelio aukščio patalpai suteikė daugiau erdvės, šviesos bei gyvumo. Siekiant maksimaliai išnaudoti natūralų apšvietimą, dauguma patalpų biuro pirmajame aukšte koncentruojamos pastato gilumoje, bet atskirtos aliuminio - stiklo pertvaromis.

Oranžinė simbolizuojanti kompanijos veržlumą, aktyvumą, optimizmą dominuoja ir centrinio biuro patalpose. Tai viena svarbiausių kompanijos logotipo spalvų. 

Fotografijų autorius: Inga Zapustaitė.