Privatus gyvenamasis Nr. 108 2012

Kotedžas Santariškėse

Kotedžas, kurio plotas beveik 110m2, išsidėstęs per tris aukštus. Laiptų vietos pakeitimas  kiek komplikavo vidaus erdvių išsidėstymą, bet šeimininkai pagrindinėje virtuvės-svetainės erdvėje išlošė daugiau šviesos ir gražesnį vaizdą pro langus.

Interjeras kurtas skandinaviško stiliaus principu- šiltoms ramioms žemės spalvoms kontrastuoja juodi, žali, geltoni, raudoni akcentai. Taisyklingų formų linijas laužo šmaikščios ir kontrastingos detalės- nuo butelio formos šviestuvų, apvalių langų duryse iki plytelių su naminiais gyvūnais. Miegamųjų aukšte patalpos sušildomos medžiu ir šiltais koloritais, taip atstojant niūroką vaizdą pro langus. Viršutiniame aukšte intejero erdvė lieka lengva ir šviesi- paliekama vieta interjero akcentams

Fotografijų autorius: Dainius Stankus.