Privatus gyvenamasis Nr. 94 2017

1_Jelena_Bisikirskiene_konk.jpg

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 61 m2

Nuosavas namas 4 asmenų šeimai

Užduotis: Šiltos, lengvos interjero spalvos, modernumas. Norėta virtuvės zoną atskirti nuo svetainės-valgomojo zonos. Erdvę nusprendėme atskirti dekoratyvine sienele, taip išlaikydami erdvės vientisumą bei šviesos sklaidą. Augalinio motyvo tapeto piešinys dera prie dekoratyvinės sienelės ažūro. Pasitelkdami nemažai paslėpto apšvietimo sprendimų lubose, sukūrėme papildomo, skaidyto, tačiau švelnaus apšvietimo galimybių, kurios patalpai suteikia jaukumo. Didelė svetainės spinta, tapo savotišku dekoro elementu, su išryškintais tarpeliais tarp durelių.  Svetainės zonoje akcentu tapo valgomojo kėdės.

English:

Task: warm, light colors in modern interior. The decorative wall separates kichen from living-dining room. Green motifs of dining room niche, reflecting in decorative wall between two separated areas and, in this same time, creates an overall image of the space. The dining room chairs becomes an accent in the living room.

Fotografijų autorius: Agnė Klimavičiūtė.