Privatus gyvenamasis Nr. 132 2018

01_svetaine_ruta_tutkute_mikalauskiene

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 117 m2

Kotedžas Pavilnyje 

Kuriant interjerą siekta patalpoms suteikti edvės, šviesos ir jaukumo, modernumo jausmą. Virtuvės zoną su svetaine jungia pusryčių baras, funkcionalesniam svetainės zonos organizavimui buvo pakeista esamų laiptų kryptis. Lubų zonavimo sprendimai pabrėžia atskiras funkcijas turinčias erdves. Antrame aukšte perplanuotos pertvaros, kad sukurti atskirą vonios patalpą šeimininkų miegamajame ir dušo patalpą bendrame hole. Pasirinktos šviesios, neutralios, bet kontrastuojančios spalvos bendram erdvės charakteriui kurti bei ryškesnių, aktyvesnių spalvų akcentai žaismingumui suteikti. Interjere dominuoja natūralios medžiagos - medis, akmuo, metalas, tekstilė.

When designing the interior, we aimed at creating a feeling of spaciousness, light, cosiness and modernity. The kitchen connects with the living room by a breakfast bar table. The direction of the stairs was changed in order to achieve a more functional layout of the living room. Ceiling zones emphasize the separation of spaces with different functions. On the second floor layout of the walls was redesigned to create a separate bathroom in the main bedroom and a shower in the common hallway.   Light and neutral yet contrasting colours were selected to create the general character of the space, while brighter and vivid accents add playfulness. The interior is predominated by natural materials: wood, stone, metal, textile.

Fotografijų autorius: Leonas Garbačauskas.