Visuomeninis Nr. 205 2018

1_recepcija_Agne_Andriukaitiene

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 75 m2

Grožio salonas Pink'as 

Grožio salono „Pink‘as“ interjeras tai stilinga senamiesčio erdvė papildanti kosmopolitiškos šių dienų moters asmenybę. Salono architektūrinis idėjinis variklis – modernumo ir Art Deco inspiruotų detalių derinys su žiupsneliu pelenų rožės spalvos. Rožinė spalva, atsispindinti ir salono pavadinime, interjero prieigose neatsitiktinė – tai moters prigimties esmė – švelnumas, romantiškumas, geidulingumas. Pagrindinė salono erdvė suskaidyta į tris funkcines zonas: registratūros, plaukų ir nagų priežiūros, veido ir kūno priežiūros. Kirpykloje jaukumą kuria žemiškos monochrominės spalvos ir natūralios medžiagos – ąžuolas, atvirai eksponuojamas betonas, juodo metalo detalės. Dvipusė veidrodžių siena dalina erdvę į dvi dalis ir atspindėdama suteikia neaprėpiamumo pojūtį, bet tuo pačiu sukuria privatumą. Visiškai baltame ir steriliame procedūrų kabinete išryškėja produktų ekspozicijai skirta juodų metalo lentynų struktūra. Specialiai salonui sukurtos drobės komunikuoja su „Femme fatale“ lankytoja ir dar labiau sustiprina architektūrinę žinutę.

The interior of beauty salon "Pink‘as" is a stylish Old Town space that complements the personality of today’s cosmopolitan women. At the core of the architectural idea – modernity and a combination of details inspired by "Art Deco" with a pinch of color in ash-rose. The pink color, that is also reflected in the name of the salon, at the entrance of the interior comes not by accident - the essence of a woman's nature is gentleness, romance, lust. The main space of the salon is divided into three functional zones: reception, hair and nail care, face and body care. The cosines of the hairdressing zone is created by the earth's monochromatic colors and natural materials: oak, raw concrete, details of black metal. The two-way mirror wall divides the space into two parts with the reflection that gives the feeling of immense space, and creates privacy at the same time. The structure of the black metal shelves dedicated for the exposition of products makes itself evident in a completely white and sterile area for the procedures. Canvas that are specifically designed for the interior communicate with the "Femme fatale" visitor and makes the architectural message even more intense.

Fotografijų autorius: Leonas Garbačauskas.