Visuomeninis Nr. 29 2010

Projektuojant baro patalpas sename apleistame rūsyje norėjosi išlaikyti pirminę šio rūsio dvasią. Norėjosi, kad aiškiai matytųsi kas sena, o kas naujai įnešta.

Stengiausi  išlaikyti kiek įmanoma autentiškesnes senas sienas, o naujoms detalėms pasirinktas kontrastuojantis minimalistinis stilius. Didžiausią atsvarą senoms aptrupėjusioms ir atsilaupiusioms sienoms norėjosi suteikti baltomis epoksidinės dervos grindimis, kuriose tuomet lyg ir įsirėmina tos “nešvarios” sienos.

Baldai paprastų lakoniškų  geometrinių formų. Vieninteles naujas patalpas – sąn. mazgą, projektuojant, norėjosi suteikti joms autonomiškumo įspūdį, lyg pastatytą didžiulę dėžę, kuri matosi, kad yra naujas darinys.

Didžiulis dėmesys buvo skirtas apšvietimui. Daugumą šviestuvų dariau pats, žinoma neapsieita be draugų pagalbos montavimo ir kabinimo darbuose.