Biuras Nr. 107 2017

1_Kabinetas_Taura_Serksnaite.jpg

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 220 m2

SIMPLANOVA biuras Vilniuje

Biuro interjeras projektuojamas inovatyviai įmonei „Simplanova“, kuri specializuojasi „Microsoft Dynamics NAV“ programavimo srityje.
     Projekto užduotis – išsaugant vientisos erdvės įspūdį įmonės komandoms sukurti minimalistinio stiliaus biuro interjerą su atskiromis patalpomis. Stiklinių pertvarų kontūru patalpos dalijamos į darbo kabinetus, konferencijų patalpą, laisvalaikio ir virtuvės erdves. Tamsiai pilka kilimine danga sujungiamos skirtingas funkcijas turinčios patalpos. Linijinio dizaino kiliminės plytelės klojamos viena kryptimi, kad vizualiai prailgintų erdvę.
     Norint išvengti perdėto sterilumo, darbo zonose pabrėžiama erdvės struktūra. Atviros gelžbetoninės lubos priduoda grubumo, o lubų vamzdžiai atlieka dekoratyvinę funkciją.
     Biure dominuoja achromatinės spalvos. Siekiant sukurti netikėtumo įspūdį – koridorius iš visų patalpų yra išskiriamas. Žaidžiama kontrasto principu: padalintose erdvėse vyrauja balta spalva, o šias patalpas jungiančiame koridoriuje – tamsiai pilka spalva su juodomis lubomis ir juodais šviestuvais.
     Projekto tikslas – sukurti ne tik patogią darbo aplinką, atitinkančią modernios įmonės veiklą, bet neutraliu interjeru leisti atsiskleisti naujų idėjų turinčioms asmenybėms.  Frazė, reziumuojanti interjero koncepciją –„Mažiau yra daugiau“.

 

English:

The interior design of the office is being designed for the innovative company ‘Simplanova’, which specializes in Microsoft Dynamics NAV programming.
     The aim of the project  is to create an impression of open space; a minimalist office interior for corporate teams yet incorporating separate rooms within. Sections of the glass partition walls divide spaces into work rooms, conference rooms, leisure and kitchen areas. Dark gray carpeting merge different areas of function. Linear design carpet tiles are laid in one direction to visually extend the space.
     In order to avoid excessive sterility, working areas are emphasized by the structure of the space. Open reinforced concrete ceilings add to the roughness, while ceiling pipes function as a decoration.
     Achromatic colors dominate the office. To create the impression of surprise, the corridor from all the premises is distinct by design. Using the contrast principle the white space is prevalent in divided spaces, whereas the corridor connecting these rooms is dark gray with black ceilings and black lights.
     The goal of the project is to create not only a comfortable working environment, which is in line with the activities of a modern enterprise, but also with the help of neutral interior to allow the professionals to pursue new ideas. A phrase that summarizes the concept of the interior – ‘Less is more’.

Fotografijų autorius: Leonas Garbačauskas.