Biuras Nr. 229 2019

CELSIS_VILNIUS_BIURAS_01

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 350 m2

UAB CELSIS prekybos salonas 

Biuro interjeras buvo perplanuotas iš esmės, atsižvelgiant į darbo specifiką ir užsakovų poreikius. Salės viduryje suformuotos patogios darbo vietos, iš kurių matoma visa prekybinė erdvė. Tokiu būdu pasiektas geriausias santykis tarp ergonomikos ir estetikos. Darbuotojų poreikių tyrimas padiktavo interjero funkcinius sprendinius, kurie apima zonavimą, apšvietimą ir madžiagiškumą. Darbo zonų atskyrimas berėmio stiklo pertvaromis suteikia daugiau privatumo ir komforto. Spalviniai deriniai neblaško, leidžia susikaupti. Interjere vyrauja balta spalva su juodais akcentais. Jaukumo įneša kėdžių ir minkštasuolių tekstiliniai paviršiai. Monochrominį koloritą paskanina oranžinės kiliminių plytelių grindys, suteikiančios geresnes akustines savybes darbo vietose. Antrame aukšte suprojektuota virtuvės – valgomojo patalpa, papildomos darbo vietos ir posėdžių salė. Iš pastarosios erdvės per stiklo pertvarą matomas neįprastas ir netikėtas interjero akcentas – unikalus bambukų „miškas“. 

English:

The interior of the office has been redesigned in essence to take into account the specifics of the work and the needs of the customers.Comfortable workplaces are formed in the middle of the hall, they overlooks the entire sales space.This achieves the best ratio between ergonomics and aesthetics.The research of Employee needs dictated functional solutions for the interior, these included zoning, lighting, and materials. Separation of work areas with frameless glass partitions provides more privacy and comfort. Color combinations are not distracting and allow to focus. The interior is dominated by white with black accents.The textile surfaces of chairs and sofas add cosiness. Monochrome color range is spiced with orange carpet tile flooring, which provides workplace with better acoustic properties.On the second floor, the kitchen-dining room, additional work stations and meeting room are designed. An unusual and unexpected interior accent - a unique bamboo “forest” can be seen from the latter space through the glass partition. 

Fotografijų autorius: Andrius Stepankevičius.