A2SM Architects

Apie projektą:

Bendraautoriai: Sla Malenko, Radvilė Samackaitė, Greta Frišmantaitė-Gudaitienė, Rokas Vainiūnas
Šalis: Lietuva
Plotas: 10 000 m2

NORD SECURITY biuro interjero projektas

 

Tesonet įmonių grupės „Nord Security“ biuro interjero projekto pagrindinė mintis pasirinkta pagal viso kvartalo temą „Cyber city“ – tai miestas mieste. Pagrindiniai funkciniai ir medžiaginiai sprendiniai būtent ir reprezentuoja šią idėją. Pirmame pastato aukšte projektuojamos visuomeninės erdvės, lengvai prieinamos kiekvienam darbuotojui – sporto, filmavimo studijos, muzikos, tėvų ir vaikų erdvės, kavinė, didelis amfiteatras renginiams. Tai miesto aikštės analogas, buriantis visus bendrauti ir susitikti, leisti laiką kartu. Kituose aukštuose įrengiamos komandų erdvės, pritaikytos kasdieniam darbui. Tęsiant miesto branduolio ir periferijos koncepciją, centre formuojamos bendro naudojimo patalpos – didelės virtuvės, komandų susitikimų kambariai, poilsio zonos, mokymų salės. Periferinėse, ramesnėse zonose, atskirtose mažesniais susitikimų kambariais, palei fasadus, išdėstomos darbo vietos, kurių privatumą galima reguliuoti lengvai stumdomomis akustinėmis tekstilinėmis užuolaidomis. Viršutiniame aukšte su dviem didelėm terasom įrengiamos bendros erdvės – didelė poilsio zona su bio židiniu, akvariumu, didysis valdybos susitikimų kambarys. Pasirinktos intejrero medžiagos atspindi judėjimą miesto gatvėmis jausmą – naudojamos natūralios medžiagos kaip tekstūrinis tinkas, plyta, medis.

English

The main idea of the interior design project for the Nord Security office of the Tesonet group of companies was chosen according to the theme of the whole quarter “Cyber city” - it is a city within a city. The main functional and material solutions represent this idea. On the first floor of the building, public spaces are designed, easily accessible to every employee - sports, filming studios, music, parents and children’s spaces, a cafe, a large amphitheater for events. This is an analogue of the city square, bringing everyone together to communicate and meet, spend time together. On the other floors, team spaces are installed, adapted for daily work. Continuing the concept of the city core and periphery, common use rooms are formed in the center - large kitchens, team meeting rooms, relaxation areas, training rooms. In the peripheral, quieter areas, separated by smaller meeting rooms, along the facades, workstations are arranged, the privacy of which can be regulated by easily sliding acoustic textile curtains. On the top floor with two large terraces, common areas are designed - a large relaxation area with a bio fireplace, an aquarium, a large board meeting room. The chosen interior materials reflect the feeling of moving along the city streets - natural materials such as textured plaster, brick, wood are used.

Nuotraukos: Norbert Tukaj

926