Privatus gyvenamasis Nr. 25 2014

Poilsinis butas keturių asmenų jaunai šeimai

Svarbiausia užduotis kuriant intererą – suzonuoti erdvę taip, kad atsirastų atskiras miegamasis, kuris būtų patogus ir neužgožtų įėjimo į butą. Ir atskiras vaikų kambarys/zona. Buvo nuspręsta dalį sienų/pertvarų suformuoti iš stiklo, kad į buto erdves patektų kuo daugiau natūralaus apšvietimo. Kadangi, atsižvelgiant į naują zonavimą, ir papildomo kambario atsiradimą, dalis holo nusistūmė į „tamsiąją“ zoną. Medžiagos ir spalvos parinktos atsižvelgiant į objekto dislokaciją ir sąveika su aplinkine gamta. Naturalūs medžio atspalviai derinami su metalo ir stiklo detalėmis. Kadangi virtuvė nestandartiškai atsidūrė belangėje patalpoje, didelis dėmesys skirtas bendrajam, dekoriniam ir akcentiniam šios patalpos apšvietimui.

English:

The most important task - zoning the appartment in the way there should appear an additional private bedroom for parents, and a separate room/zone for children. Since part of the apartment mooved into a shaded area, part of the division walls were decorated with glass, so there would be enough natural day light. Colors and materials are chosen according to the area of the appartment. Natural forest surroundings dictated the use of natural wood, combining it with metal and glass details. Kichen is situated in a no window area, so a lot of attention is payed to the main, dacorative ant accent light of that space.