Privatus gyvenamasis Nr. 302 2019

1_svetaine_LinaUrban

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 35 m2

Loftas RadioCity 

Būsto plotas 35 kv.m. Ši erdvė ideali gyventi 1-2 asmenims – kūrybiškam jaunimui, siekiančiam išsiskirti, mėgstančiam bohemišką gyvenimo stilių. Jiems reikalinga atvira, nestandartinė erdvė, dideli langai. Erdvė, kurioje jie gali susikurti savo išskirtinį/savitą stilių ir gyvenimo ritmą. Šiame interjere turėjau visišką kūrybos laisvę, norėta sukurti išsiskiriantį spalvomis interjerą. Erdvė išssikiria aukštomis tikro lofto lubomis – siekia beveik 4m, kas leidžia sukurti pilnavertes erdves įrengus antresolę – patalpos turi industrinį „kvapą“ – rygeliai, rifliuotos perdangos plokštės – kurios paliktos grubios ir neglaistytos, siekiant palikti autentiškas. Ypatingą efektą sukuria didelis langas, atveriantis vaizdą ir praplečiantis erdvę. Pasirinktas modernus šiuolaikiškas stilius, kiek eklektiškas, su ryškiais elementais. Siekta kuo erdvesnio vaizdo ir talpumo, asmeniniams daiktams – erdvė po antresole išnaudota maksimaliai – telpa vonia ir virtuvė, antrame aukšte miegamasis su gana didele spinta. Spalvine interjero ašimi tapo paveikslas – toks kiek radioaktyvus – moteris be bruožų, atrodo raibuliuojantys akiniai ir ryškios spalvos.

English:

The area of the apartment is 35 sq. m. The space is ideal for 1-2 people - creative youth seeking to stand out, enjoying the bohemian lifestyle. They need open, non-standard space with large windows. A space they can create with their own exclusive / distinctive style and rhythm of life. In this interior I had complete creative freedom, the goal was to create an interior that stands out in color. The space is distinguished by the high ceiling of a real loft – reaches almost 4 m, which allows you to create full-fledged spaces with an entresol and an industrial scent. A special effect is created by the large window, which opens the view and expands the space. A modern contemporary style was chosen, a little eclectic, with striking elements. The aim was to have as spacious view and capacity as possible for personal items, the space under the entresol was maxed out - a bathroom and a kitchen fit in, and a bedroom with a large closet on the second floor. The color axis of the interior became a painting – slightly radioactive - a woman with no features, speckled glasses and bright colors.

Fotografijų autorius: Lilija Lozovič.