Privatus gyvenamasis Nr. 95 2008

Butas, kurio plotas 78,20 m² (su lodžija - 87 m²), yra trečiajame aukšte su didžiuliais vitrininiais langais, nukreiptais į Vilniaus centrą. Pagal pastato projektą butą dalino ilgas tamsus koridorius su daugybe durų, todėl pagrindinė perplanavimo idėja buvo panaikinti ilgąjį koridorių, nesumažinant kambarių skaičiaus. Pastatų kompleksas, kuriam priklauso šis butas, vadinasi „Nida“. Nuo šio pavadinimo ir kilo idėja buto interjere naudoti natūralias medžiagas, vandens bei žemės spalvas, augalinius motyvus, dryžuotas tekstūras, primenančias jūreivio marškinėlius, smėlį, kriaukles, gludintą medieną. Pasirinktos lenktos sienų formos dar labiau sustiprina jūros, bangų, kopų įspūdį. Tik įžengus į butą maksimaliai prasiplečia panoraminis vaizdas ir tave tartum banga nuneša į svetainę. Kadangi buto šeimininkė labai daug laiko praleidžia prie kompiuterio, jos pageidavimu, kad nebūtų liūdna, darbo vieta įrengta svetainėje. Svetainės poilsio zona, valgomasis ir virtuvė buvo projektuoti vienoje erdvėje. Šeimininkų miegamąjį ir vonios kambarį skiria drabužinė, kad eidamas į ar iš vonios kambario galėtum persirengti arba, pradarius stumdomąsias duris, galėtum iš vonios grožėtis vaizdu pro langą.