Privatus gyvenamasis Nr. 252 2019

1_svetaine_AKTA

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 103 m2

Buto interjeras Vingrių gatvėje 

Atlikta buto Vilniaus senamiestyje rekonstrukcija. Palyginti su pradiniu išdėstymu, funkcinis planas nemenkai pakito. Atsisakius mažų atskirų patalpų, buvo sukurtos komfortiškesnės bendrosios erdvės, atitinkančios šiuolaikinius gyventojų poreikius. Buto traukos centru tapo jauki poilsio zona miegamajame, pro kurios vitrininį langą atsiveria Vilniaus senamiesčio panorama. Modernios geometrinės linijos ir ilgalaikiai sprendiniai – taip būtų galima nusakyti šio interjero charakterį. Naudojama tamsios medienos skydų apdaila vizualiai sustiprina ir atskleidžia planinę buto struktūrą. Atsisakyta ryškių spalvų interjere, atmosferą kuria neutralūs spalviniai tonai ir skirtingi apšvietimo deriniai.  

This time we undertook the task of renovating an apartment in The Old Town of Vilnius. The original functional layout plan underwent a major remodelling: small separate rooms have been transformed into open areas that are more comfortable and meet modern needs. The main focal point of the interior is a cosy relaxing area in the bedroom with a floor-to-ceiling window looking out over The Old Town. Modern geometric shapes and sustainable solutions: the character of this interior design could be defined in precisely this way. The layout of the apartment is revealed and visually enhanced through the use of dark wood panelling. To bring a distinct feel to the space we avoided any bold gestures in colour and decided in favour of combination of neutral colours and lighting solutions.

Fotografijų autorius: Norbert Tukaj.