Copperfield

Kuriant buto interjerą buvo iškeltas uždavinys išsaugoti kuo didesnį erdvės pojūtį ir per visą butą besidriekiantį koridorių padaryti vizualiai atraktyviu. Pasirinkti nestandartiniai sprendimai. Vienas jų – įstiklinta metalinė konstrukcija nuo gyvenamosios zonos skiria miegamąjį. Norint išsaugoti kuo daugiau erdvės, nuspręsta jo visiškai neizoliuoti, tačiau prireikus privatumo nuo svetainės pridengti vario spalvos užuolaidomis. Projekte atsikartoja kontrastingas šiltų ir šaltų spalvų derinys. Jis suteikia gylio, jaukumo, kompoziciškai atrodo turtingas.

The main challenge was to create wide space feeling and make long corridor more visually attractive. One of the unusual solutions of this apartment is the bedroom area, which was separated only by a glass partition. In this way, the room is given a little privacy with copper coloured curtains, but at the same time maintaining a large, common sense of the space. Combination of warm and cold tones repeated throughout project, makes colour scheme deep, rich and cosy.

Nuotraukos: Leonas Garbačauskas