Jurgita Kukarskienė

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 113 m2

Kotedžas beržyne

Svarbiausi šiam interjerui išsikelti uždaviniai šeimos poreikiams funkcionali ir stilistiškai lakoniška gyvenamoji erdvė. Vadovaujantis šiais principais kurta techniškai bei vizualiai orui laidi svetainė, vientisa su virtuvės bei valgomojo zonomis. Išsaugotos šlaitinės lubos, kurioms dar daugiau tūrio suteikia natūrali medinė apdaila. Interjero viziją įkvėpė beržynais, samanomis ir akmenimis pasižymintis kotedžo landšaftas. Interjere derintos skirtingos šviesios medienos tekstūros, bei erdvę optiškai raminantys pilki atspalviai; akcentuoja samaninė ir juoda. Didelis dėmesys skirtas vonios kambariams; namų SPA pojūtį padėjo pasiekti gamtos tonų reljefinės plytelės bei akcentinis apšvietimas.

English:

The most important goals of the project stand for the family life driven living space functionality and stylistically laconic interior, reflecting the landscape of birches, mosses, and stones around the dwelling. Following these guidelines, we created an airy living room with an undivided kitchen and eating areas. There had been preserved sloping ceilings, giving them even more volume with a naturally textured wooden finish. The interior combines different textures of light wood and optically soothing gray shades. Conscious attention is paid to the bathrooms to create the generalized feeling of a home spa.



Nuotraukos: Lilija Lozovič