Privatus gyvenamasis Nr. 99 2020

1_svetaine_Dalia_Gerasimaviciene.jpg

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 68,85 m2

Apartamentai PAUPYJE

Beveik 69 kv.m., 3-jų kambarių butas, jaunai trijų asmenų šeimai nuostabioje atsinaujinusioje Vilniaus vietoje  Paupyje.

Interjeras įrengtas moderniu stiliumi, atsižvelgiant į lokaciją bei vyraujančias šiuolaikinio dizaino tendencijas. Neperkrautas detalėmis, viskas išgryninta patogiam gyvenimui ir estetiškai apjungta. Man, kaip kūrėjai labai svarbu praktiškumas, tad visos erdvės išnaudotos kiek galima daugiausiai ir geriausiai – patogi talpi holo ir miegamojo drabužinės daiktams susidėti, kuo daugiau lentynų ir uždarų spintelių smulkmenos laikyti, vietos užtenka ir patogiai sofai bei stalui su padidinimo funkcija.

Apgalvota ir įrengta darbo vieta, kurios konstrukcija pagaminta iš metalo, interjerui suteikia savito žavesio.

Stilinga ir subtili dekoro detalė virtuvės zonoje – segmentinis raštas ant sienų ir lubų tarsi atskiria zonas ir puošia interjerą. Toks pat fragmentas atkartojamas ir miegamajame.

Interjere dominuoja šiltos, natūralios žemės spalvos, kurios derinamos su tamsiu  medžio dekoru savo tonu artimu parketlentėms. O akcentine spalva pasirinkta samanų žalia.

Užsakovų pageidavimu interjere nenaudota nei sidabro, nei aukso detalės.

English:

Almost 69 square metre 2-bedroom apartment in newly redeveloped Vilnius area - Paupys. The interior is reflecting trendy location with its’ modern style. With minimal aesthetic details the space embodies comfortable life.  

‘For me as a creator it is especially important to incorporate practicality into the place which I am working on. Then the main goal becomes a fulfilment of a vision while using every inch of the space in the best possible way. In this apartment, in the hall and bedroom we installed spacious wardrobe and cupboard with lots of different compartments and shelves. It becomes a perfect storage space without conflicting with the aesthetics of the apartment’.

The social space integrates three different rooms: open plan kitchen with dining room, living room and study room. It is decorated with functional extendable table, plush sofa, and metal frame office desk. Subtile detail with stylish pattern on the wall and ceiling works as a partition between kitchen and dining room, as well as serves as a decorative feature. The same wall pattern is used in the master bedroom for the unison of the style. 

The whole interior is focused on warm earthy tones. Around dark wood tones dominate nature colours with exclusive moss green details. 

As requested by the client, no gold or silver details were used. 

 

Fotografijų autorius: Vaidotas Darulis.