Simona Biguzė

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 106 m2

Namai Užupyje

Didžiausias iššūkis šiame projekte buvo dviejų butų sujungimas į vieną ir patogus bei funkcionalus erdvių išdėstymas šeimai su vaikais. Erdves pavyko padalinti taip, kad tėvų zona atsiskyrė su savu vonios kambariu ir drabužine, o du kambariai mažiesiems, su talpiomis spintomis, buvo prijungti prie pagrindinės erdvės, kuri yra visos šeimos bendravimo epicentras. Ten atsirado ir sala, kuri ne tik funkciškai atskiria valgomajį nuo virtuvės zonos, bet ir papuošia interjerą savo modernia forma. Didelis dėmesys buvo skiriamos spalvoms, faktūroms ir medžiagoms.

English:

The biggest challenge of this project was to join two apartments into one so the family of four could enjoy the space to the most. The result - the parents' side with own en suite bathroom and walk in closet and two adjoining bedrooms for the little ones. At the centre stage there is an island that helps separate the kitchen from the dining area. Its shape and choice of terrazzo adds a modern twist to a family home.

Nuotraukos: Gerda Baltrūnaitė