Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 79 m2

Modernus šiuolaikiškas interjeras jaunai šeimai

Šviesus, lengvas ir truputį spalvotas – taip galima būtų apibūdinti šiuos jaunos šeimos namus, kuriuose karaliauja erdvė, šviesa ir... muzika! Taip, muzikai čia skirtas didelis dėmesys, nes šeimos nariai yra laisvalaikiu muzikuojantys ir dainuojantys, todėl būtinai reikėjo paieškoti vietos kolonėlėms, patefonui, gitarai, vinilo plokštelėms, kurie ne tik įsiliejo į interjerą, bet ir papildė jį, kaip puošiantys aksesuarai. Romantiškam vakarui susikurti įrengtas biožidinukas – tai, ko reikia jaukiai pavakaroti dviese ar su draugų kompanija. Interjere dominuoja balta, šviesiai pilka spalva, kuri gražiai dera su šilto atspalvio natūralaus ąžuolo grindimis, durimis ir interjero detalėmis – sienele su apšvietimu miegamajame ir medžio motyvu valgomajame. Butas Užupyje buvo šiek tiek perplanuotas, nes nedidelėje vonioje nesutilpo vonia, dušas ir skalbyklė su džiovykle – šie prietaisai perkelti į drabužinę, kuri yra už sienos, įrengus tinkamą ventiliaciją. Daug ir įvairių apšvietimo scenarijų leidžia susikurti kiekvieną kartą skirtingą nuotaiką.

English:

Bright, light and a little colorful - this is how we can describe this home of a young family, where reigns space, light and... music! Yes, a lot of attention is paid to music here, because family members play and sing in their free time, so it was necessary to find space for speakers, gramophone, guitar, vinyl records, which not only blended into the interior, but also complemented it as decorative accessories. A biofireplace for a romantic evening is what you need to have a cozy evening for two or with friends. The interior is dominated by white, light gray, which goes well with the warm shades of natural oak floors, doors and interior details - a wall with lighting in the bedroom and a wood motif in the dining room. The apartment in Užupis was slightly redesigned, as the small bathroom did not accommodate a bath, shower and washing machine with a dryer - these appliances were moved to the walk-in closet, which is behind the wall, with proper ventilation. Many different lighting scenarios allow to create a different mood every time.

Nuotraukos: Šarūnas Babilas