Kotedžas Pilaitėje

Šviesūs, pasteliškai spalvingi namai su retro elementais.

Vystytojo originaliai numatytas išplanavimas buvo pakeistas veidrodiniu principu perplanuojant erdves, kad būtų sukurtas didesnis įėjimo holas, patekimas iš ūkinių patalpų būtų ne į virtuvę, o prie įėjimo holo, o valgomojo lubos būtų aukštesnės.

Erdvių pagrindui pasirinkti neutralūs pilkų tonų atspalviai, natūralios medinės grindys, o spalvinė gama kuriama baldais ir tekstile. Stilius šiuolaikiškas, tačiau turintis retro elementų.

English:

Bright, pastel-colored home with retro elements.

The layout originally planned by the developer was changed to a mirror-style redesign of the spaces to create a larger entrance hall, make access to utility rooms near the entrance hall instead of the kitchen, and have a higher dining room ceiling.

Neutral shades of gray, natural wood floors and a colorful range of furniture and textiles are chosen for the spaces. The style is modern but with retro elements.

Nuotraukos: Leonas Garbačauskas