Renata Mockutė
Gražina Novicka

Apie projektą:

Šalis: Minskas, Baltarusija
Plotas: 108,5 m2

Vaizdas per didelius langus lėmė būsimojo interjero atmosferą. Tikslas buvo, kad vaizdas už lango harmoningai susilietų su interjeru. Visi interjero atspalviai inspiruoti gamtos skirtingais metų laikais. Į buto patalpas patenka daug šviesos, todėl buvo panaudoti ir tamsesni sienos bei baldų atspalviai. Interjere panaudota griežtų ir plastiškų formų samplaika. Pagrindinė buto erdvė padalinta į keturias erdves: virtuvės, valgomojo, svetainės ir skaitymo erdvė už užuolaidų. Skaitymo erdvė tai vieta, kuri yra nedidelė,bet labai jauki, nes minkštas užuolaidų audinys apgaubia žmogų.

Šį ramų, monochromišką interjerą šeimininkai visada galima paįvairinti ryškiais dekoro elementai.

English:

The future interior was inspired by the view through large windows. The view outside the windows harmoniuosly blends with the inteior.All shades of the interior are inspired by nature at different times of the year.The main space of the apartment is divided into four spaces: the kitchen, the liwing room, the dining psace and small reading area behind the curtains.Reading ares is mall, but very cozy as the soft fabric of the curtains envelops the person.

This quiet, monochrome interior can be enriched by bright decor elements.

Nuotraukos: Egor Piaskovskij