Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 80 m2

Praktiškumas 

Pagrindinė užsakovų užduotis buvo sukurti šviesius, jaukius, su gamta susijusius, pritaikytą 4 asmenų gyvenimui butą. Butas yra senos statybos name, tad griovėm visas pertvaras, to pasekoje turėjau galimybę išdidinti vieną vaiko kambarį, pakeisti sanmazgo išplanavimą. Grindys nudaužėm iki perdangos, užlieję naują pagrindą, kas davė didesnę garso izoliaciją, galimybę pakeisti sanmazgo išdėliojimą. Namai gavosi griežtų formų su baltų sienų fonu, pilkšvomis grindimis, bet sujaukinti mediniais bruseliais, drąsiomis, ryškiomis spalvomis: žalia, bordo, melsvais atspalviais. 

 

Labai džiaugiuosi prisidėjusi prie šito buto įkūrimo!

 

English

The main task of the clients was to create a bright, cozy, nature-related apartment suitable for the life of 4 people. The apartment is in an old building, so we demolished all the partitions, as a result, I had the opportunity to enlarge one of the children's rooms, change the toilet planning. We broke the floor up to the ceiling, poured a new base, which gave greater sound insulation, the possibility to change the toilet planning. Houses have strict forms with a background of white walls, gray floors, but mixed with wooden brussels, bold, bright colors: green, burgundy, blue shades.

I am very happy to have contributed to the establishment of this apartment.

 

Nuotraukos: Leonas Garbačauskas