Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 40 m2

Pavasario belaukiant

Šį būstą kurėme jaunai merginai, tad nuo pat pradžių stengėmės išlaikyti šiltus, jaukius ir lengvus atspalvius.

Naudojant tokią spalvinę gamą pavyko neapsunkinti gana mažo buto, kuriame sutilpo visi būtiniausi užsakovės poreikiai ir norai. Gana nemažu iššūkiu projekte tapo maža erdvė, kurioje atrodė bus gana sunku sutalpinti viską, tačiau bute pavyko suprojektuoti įeinamą drabužinę koridoriaus zonoje, kuri yra atskirta nuo bendros erdvės veidrodinėmis durimis – tai padeda išlengvinti visą koridoriaus zoną. Taip pat pavyko suderinti ir suprojektuoti virtuvės zonoje salą, prie kurios prisijungia ir valgomojo stalas, o pagrindiniu akcentu virtuvės zonoje tapo priglaistoma LED juosta, kuri tarsi įrėmina šią vietą. Miegamojo erdvėje puikiai įsikomponavo ir darbo vieta, o darbo zoną miegamajame nuo poilsio erdvės vizualiai atskyrėme lubų pagalba – darbo zonoje lubos yra žemesnės nei likusioje kambario dalyje bei jos atskirtos kita spalva. Vonios kambaryje atkartojome visame bute akcentine spalva tapusią žalsvą spalvą ir ją panaudojome akcentinei sienai. Šių namų vizija – namai, kurie kaskart sugrįžus į juos dvelkia gyvybe ir pavasariu bei sukelia pačius šilčiausius jausmus, kuriuos ir norisi jausti namuose! 

English

This project was designed for a young lady so we tried to use warm, cozy and light colors. By using this color range, we managed to keep the apartment view spacious and we managed to put in it all client ‘s needs. A small space seemed to be a quite big challenge at the beginning but we managed to design a walk-in wardrobe in corridor area which is separated from living room by a mirror door – this helps to keep entire corridor area look spacious. We also designed a kitchen island which comes with dining table and the main star of this area is LED stripe on the ceiling and on the wall, which is like a frame for it. When we come in to the bedroom, first thing we see is workplace which joins with closet. We separated the work area in the bedroom from the rest area by lowering ceilings and painting them in a different color. In the bathroom, we used the green color that became the accent color throughout the apartment and used it for the accent wall. The vision of this house is a house that breathes life and joy every time you return to it and evokes the warmest feelings that you want to feel at home!

Nuotraukos: Lina Adi Photography

594