Butas Kreivajame skersgatvyje

Dviejų aukštų buto Užupyje interjeras skirtas jaunai šeimai. Perplanavus patalpas pirmame aukšte suformuota bendra svetainės – virtuvės zona, siekiant maksimaliai didelės ir atviros erdvės, o virš virtuvės įrengtas svečių kambarys antresolėje. Miegamasis, vaikų ir vonios kambariai taip pat antrame aukšte. 

Interjere dominuoja minimalizmo estetika ir urbanistinis stilius, šviesus fonas keičiasi su betono, plytų, medienos ir metalo tekstūromis. Medinės šviesios grindys išlaiko didesnio ploto efektą, o balduose dominuoja tamsesni ir sodresni tonai. Stikliniai turėklai ir pertvaros vizualiai taip pat didina erdvės pojūtį. 

English

The interior of the two-story apartment in Užupis is designed for a young family. After re-planning the premises, a common living room - kitchen area was formed on the first floor, aiming for a maximally large and open space, and a guest room on the mezzanine was installed above the kitchen. The bedroom, children's and bathroom are also on the second floor.

The interior is dominated by minimalist aesthetics and urban style, the light background alternates with concrete, brick, wood and metal textures. The light wooden floor gives a sense of a larger area, while the furniture is dominated by darker and richer tones. Glass railings and partitions visually also increase the sense of space.

Nuotraukos: Leonas Garbačauskas

695