Slope house

Minimalistinis, švara ir tvarka spinduliuojantis būstas buvo kurtas jaunai trijų asmenų šeimai. Pagrindinė gyvenamoji erdvė aukšta, su šlaitinėmis lubomis buvo padiktuota namo architektūros. Siekiant ją padaryti jaukesne ir artimesne žmogaus masteliui,  ji buvo sudalinta ties langų linija, įvedant naturalaus medžio langų apvadus ir sienų skydus.  Pagrindinis akcentas atsikartojantis visuose namuose – kontrastas tarp baltos spalvos ir medžio tekstūros. Kuriant šiuos namus buvo siekama atsisakyti viso kas nereikalinga ir sukurti lakonišką, tačiau itin racionaliai suprojektuotą būstą. Kuriame yra viskas, ko reikia – charakteris, puikiai išdėstytos erdvės bei jų tarpusavio ryšys.

English

A bright, clean, and minimalist interior was created for a young family of three. The main high living area followed the architecture of the building.   To make it cozier and closer to the human scale, we divided the space at the window line by introducing natural wood window frames and wall panels. The main accent that repeats itself in all the houses is the contrast between the white color and the wood texture.

The aim was to abandon everything unnecessary and create a terse but exceptionally rationally designed home. The home has everything you need - character, perfectly arranged spaces, and their interconnection.

Nuotraukos: Lina Adi

638