Kotedžo Rokiškyje interjero dizainas

Projekto apžvalga:

Rokiškio mieste, Lietuvoje, jauna šeima ėmėsi kelionės, kad savo naujai įsigytą nekilnojamąjį turtą paversti moderniu prieglobsčiu, kuriame būtų maksimaliai išnaudotas ir išplanavimas, ir funkcionalumas. Projektas apėmė 134 kvadratinių metrų plotą, išsidėsčiusį per du aukštus neseniai pastatytame statinyje, todėl reikėjo kruopštaus erdvės planavimo ir detalaus dizaino.

Kliento vizija:

Jauna šeima turėjo aiškią savo svajonių namo viziją – šiuolaikiška erdvė su švelnia spalvų palete ir Art Nouveau stiliaus jausmu. Glaudžiai bendradarbiaujant su šildymo ir vėdinimo specialistais, buvo siekiama sukurti aplinką, kuri ne tik atitiktų jų funkcinius poreikius, bet ir rezonuotų su jų estetiniais pageidavimais.

Pagrindinis dėmesys: Svetainės, valgomojo ir virtuvės erdvė:

Pagrindinis projekto akcentas buvo svetainės, valgomojo ir virtuvės erdvė, kurioje šeima ketino praleisti didžiąją dalį laiko. Suprasdami maisto ruošimo svarbą kasdieniame gyvenime, kruopščiai suplanavome ir nustatėme virtuvės dydį, kad ji atitiktų visų šeimos narių poreikius. Rezultatas – harmoninga erdvė, kurioje sklandžiai susilieja maisto gaminimas, valgymas ir poilsis.

Laiptai - dizaino brangakmenis:

Namų deimantas – kruopščiai suprojektuoti laiptai. Įtraukę klientą į projektavimo procesą, bendradarbiaudami sukūrėme laiptus, kurie tapo pasididžiavimo objektu. Jos dizainas ne tik atliko savo funkcinę paskirtį, bet ir suteikė visai erdvei unikalumo.

Efektyvi darbo iš namų aplinka:

Namo išplanavimas buvo strategiškai suplanuotas taip, kad jame būtų įrengta patogi erdvė darbui iš namų. Tai užtikrino, kad šeima galėtų sklandžiai derinti profesinius įsipareigojimus naujuose namuose.

Antrojo aukšto erdvės optimizavimas:

Antrajame aukšte buvo maksimaliai išnaudotos visos galimybės: įrengtas erdvus ir patogus pagrindinis miegamasis, o taip pat padoraus dydžio vonios kambarys. Siekdami išlaikyti jaukią atmosferą ir išvengti perpildymo, skalbyklą perkėlėme į apačioje esančią pagalbinę patalpą, taip užtikrindami praktiškumą ir nepakenkdami estetikai.

Rezultatas: Laimingas namų savininkas:

Projekto kulminacija – namai, kurie puikiai atitiko šeimos viziją ir gyvenimo būdą. Kruopščiai apgalvoti dizaino sprendimai – nuo svetainės iki laiptų ir funkcionalių darbo vietų – atspindėjo vientisą stiliaus ir praktiškumo integraciją. Klientas džiaugiasi savo naujaisiais namais – tai sėkmingo bendradarbiavimo ir viso proceso metu priimtų sprendimų įrodymas.

English

Project Overview: 

In the charming town of Rokiškis, Lithuania, a young family embarked on a journey to transform their newly purchased property into a modern haven that maximized both layout and functionality. The project encompassed 134 square meters spread over two floors in a recently built structure, requiring meticulous spatial planning and detailed design.

Client's Vision: 

The young family had a clear vision for their dream home – a modern space with a soft palette and a touch of Art Nouveau style. Collaborating closely with heating and ventilation specialists, the goal was to create an environment that not only met their functional needs but also resonated with their aesthetic preferences.

Key Focus: 

Living-Dining-Kitchen Space: The heartbeat of the project was the living-dining-kitchen space, where the family envisioned spending the majority of their time. Recognizing the importance of food preparation in their daily lives, we meticulously planned and sized the kitchen to accommodate the needs of all family members. The result was a harmonious space that seamlessly blended cooking, dining, and relaxation.

Staircase as a Design Gem: 

The diamond of the home emerged in the form of a carefully crafted staircase. Engaging the client in the engineering process, we collaborated to create a staircase that became a point of pride. Its design not only served its functional purpose but also added a touch of uniqueness to the entire space.

Efficient Work-from-Home Setup: 

Acknowledging the growing trend of remote work, the house's layout was strategically planned to include a comfortable designated space for working from home. This ensured that the family could seamlessly balance professional commitments within the confines of their new home.

Optimizing Second-Floor Space: 

The second floor was utilized to its maximum capacity, offering a spacious and comfortable master bedroom alongside a decently sized bathroom. To maintain a cozy atmosphere and avoid overcrowding, we relocated laundry facilities to a utility room downstairs, ensuring practicality without compromising aesthetics.

Result: 

A Happy Homeowner: The culmination of the project resulted in a home that perfectly aligned with the family's vision and lifestyle. The carefully considered design choices, from the living area to the staircase and functional workspaces, reflected a seamless integration of style and practicality. The client is delighted with their new home, a testament to the successful collaboration and decisions made throughout the entire process.

408