Visuomeninis Nr. 177 2019

1_koridorius_Dmitrij_Borodin_web

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 50 m2

SPA salono Vilniuje interjeras 

Pagrindinė užduotis buvo praplėsti esamo SPA centro patalpas – suprojektuoti papildomą 50 kv.m. erdvę. Joje atsirado masažo ir poilsio zonos bei darbuotojų erdvės. Ant pagrindinės lenktos sienos buvo panaudotas veidrodis, kuris praplečia erdvę, sujungia skirtingas zonas ir sukuria sulaužytos erdvės iliuziją. Veidrodyje susijungia skirtingos tekstūros ir medžiagos, kurios sudaro modernią kompoziciją. Klientų poilsio erdvei panaudojome natūralias samanas, individualiai kūrėme ir gaminome fontaną bei šviestuvus. 

The main task was to expand the premises of the existing SPA center. We designed an additional 50 sq.m. space - massage and relaxation areas, also staff space.On the main wall which is curved we decided to use a mirror, which widens the space, connects different zones and creates the illusion of a broken space. The mirror also combines different textures and materials. It creates a sense of modern composition.We used natural mosses for lounge space. Fountain and lights were individually designed and manufactured.

Fotografijų autorius: Norbert Tukaj.