Visuomeninis Nr. 183 2020

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 170 m2

Vilniaus geležinkelio stoties rūsys

Užduotis – Vilniaus geležinkelio stoties rūsio viešose koridoriaus ir wc patalpose sukurti įdomią ir šiuolaikišką atmosferą. Patalpų įrengimui buvo numatyta standartinė apdaila – baltos dažytos sienos, plytelių grindų danga ir surenkamos lubos. Todėl reikėjo vizualiai pagyvinti patalpas, suteikti tuščioms erdvėms identitetą ir gerą įspūdį.

Pasirinkta interjero idėja – foto vaizdais ant sienų sukurti dinamišką atmosferą kelionių geležinkeliais tema ir transliuoti teigiamas emocijas praeiviams.

English:

The task was to create an interesting and contemporary atmosphere in the public corridor and toilet rooms off the basement in Vilnius railway station. The premises were equipped with standard finishes – white painted walls, tiled floors and modular ceilings. Therefore, it was necessary to make rooms more alive and give the empty spaces an identity and a good impression. 

The chosen idea of the interior – to create a dynamic atmosphere using wall photo images on the theme of rail traveling and create positive emotions to passers-by.

 

Fotografijų autorius: Vaidotas Darulis.