Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 63 m2

Klinika

Prisilietimo lengvumas, skaidri šviesa, visumos vientisumas, gongų skambesys, prieskoninių žolelių kvapas visa tai įkvėpė sukurti tradicinės ir holistinės medicinos klinikos Sanus Sum interjerą. Pagrindinis erdvės tikslas klinikos lankytojams sukelti pasitikėjimo, ramybės, profesionalumo jausmą. Tai vieta, kuri neturi blaškyti, erzinti ar negatyviai veikti sveikatą puoselėti atėjusio žmogaus. Spalvinė interjero koncepcija šviesus, skaidrus fonas su ciberžolės, šafrano, oranžinių tonų ir tekančio vandens mėlio elementais. Aplinkos ir žmogaus darna padeda pasiekti kūno ir proto darną, kas yra pagrindinis holistinės medicinos, o turbūt ir kiekvieno žmogaus tikslas.

English:

The ease of touch, the clarity of light, the wholeness of space, the sound of the gongs, the smell of spice herbs - all of these elements inspired the interior solution for a traditional holistic medicine clinic Sanus Sum. The main aim of the space is to create a feeling of trust, tranquility and professionalism. The clinic is shaped in a way to allow the health seeking pacients escape from distractions, frustration or negative emotions. Light, clear background with bits of turmeric, saffron, orrange and aqua blue tones form the colour scheme of the clinic. The harmony between human and nature allows one to reach the harmony of the body and the mind. It serves not only as the main aim of the holistic medicine but also as the main aim of every one of us.




Nuotraukos: Povilas Vincentas Jankūnas