Jurgita Saverienė

Apie projektą:

Šalis: Lietuva
Plotas: 400 m2

REVÙ CLINIC Vilnius

REVÙ CLINIC Vilniuje – tai antrasis šios klinikos projektas, kuriame su klientais iškėlėme aukštus reikalavimus estetikai, išskirtinumui, funkcionalumui. L formos patalpų planas tarytum prašėsi „suminkštinamas“, todėl atsirado užapvalinti sienų kampai. Sienų formas atliepia ir kitos interjero detalės – lenktos lubų bei jas atkartojančios grindų plytelių linijos, net recepcijos stalas ir laiptai. Daug dėmėsio skirta šviesai bei šiltiems interjero akcentams – gamtos stebuklas peršviečiamas Onikso akmuo, ryškūs audiniai, foteliai, spalvingi paveikslai kiekviename kabinete, bei žalumos inkliuzai sukuria darną, švytėjimą, prabangą, kad kiekvienas lankytojas čia pasijustų pakylėtas ir laimingesnis. 

English

REVÙ CLINIC in Vilnius is the second project of this clinic, in which we set high demands for aesthetics, exclusivity, and functionality together with the clients. The L-shaped floor plan seemed to beg for "softening", which resulted in rounded corners of the walls. The shapes of the walls are echoed by other interior details - the curved lines of the ceiling and floor tiles that echo them, even the reception desk and stairs. A lot of attention is paid to the light and warm accents - translucent Onyx stone, bright fabrics, armchairs, colorful paintings, and greenery inclusions create harmony, glow, luxury, so that every visitor here feels happier.

Nuotraukos: Martynas Slapšys

204